26 Ocak 2015 Pazartesi

MINI COOPER(2)Outdoor Çalışmaları

Herkese Merhaba :) Mini Cooper yazımın devamı gelecek demiştim sizlere. Sevgimi tekrar tekrar anlatmama gerek yok sanırım. Bugün ki yazım da Mini Cooper'ın en beğendiğim outdoor çalışmalarına yer vereceğim. Nostaljik bir giriş yapalım;

Mini, bu afişiyle geriye dönüş yaptırıyor. Duygusal bir bağ kurarak ilk Mini Cooper'ını unutma mesajı veriyor.

Mini kullananların kardeşliğini temsilen yapılmış bir afiş. Senin arabanın yanına park ettim çünkü muhteşem arabalar bir arada olmalı mesajı veriyor. Mini sahibi olan bir hayran diye de ufak bir not düşülmüş, hafif mektup kıvamında :)



Her iki afişte Cadılar Bayramı için tasarlanmış. Sol tarafta ki afişte, "Biz sadece geceleri dışarı çıkarız." diyerek arabayı da tersten monte edip yarasa kıvamında bir iş ortaya çıkarmış. Sağ tarafta ki afişte ise, ışıklandırma ile şeytan ve boynuzları resmedilmiş. Bunu ilk bakışta anlayabiliyoruz. Cadılar Bayramına yakışır bir iş olmuş.

İşte en sevdiğim Mini çalışması. Bilirsiniz Mini adı üstünde miniktir. Kapasitesi bellidir. Ama bu outdoor çalışmasıyla tam bir ters köşe yapılmış. Oluşturulan bu görsel İngiltere'de metro girişine monte edilmiş. Metroya giren çıkan insanlar bu görsel sayesinde sanki Mini'ye biniyormuş gibi görülüyor. Yani kısaca sizin o minicik dediğiniz araba var ya, bakın ne kadar çok büyük demek istemişler. Etkili mi?-Evet etkili :)

Senin gücün, senin eğlencen diyerek yeni Mini 2.0 Diesel Motor görücüye çıkıyor. Ana slogan da "Mini ol, şimdi yada asla!" diyerek tanıtımını yaptığı modele karşı teşvik oluşturuyor.

Yeni Mini 5 kapılının tanıtım çalışmalarından bir diğeri. Slogan açık ve net. "Benim kapım her zaman açık." 

4 kapılı Mini Countryman modelini Kar topu oynayalım diyerek kapıların ön planda olduğu sevimli bir afişle karşınızda Mini :)


Mini yine yapmış yapacağını :) Görmüş olduğunuz bu büyük kartonlar alalade sokaklara yerleştirilmiş. Sanki bir hediye paketiymiş ve açılmış sokağa atılmış izlenimi veriyor. Bir yandan hediye edilebilecek kıvamda teşvik ediyor, bir yandan da paketlenebilecek kıvamda diyerek bunu kanıtlamış oluyor. Sol tarafta da görmüş olduğunuz gibi, sokakta ki insanlar bunu eğlenceli bir hale çevirmiş :)


Aşağıda ard arda sıraladıklarım da diğer beğendiğim çalışmalar, buyurunuz;














Şimdilik benden bu kadar :) Umarım keyifle okumuşsunuzdur. Sağlıcakla kalıın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder