28 Nisan 2015 Salı

Fashion Revolution #Fashrev


 Merhaba Arkadaşlar. Geziniyordum karşıma çok güzel bir kampanya çıktı. Bu aralar outdoor çalışmaları çok dikkatimi çekiyor. Bu da onlardan biri. Almanya-Berlin'de yapılıyor.


 Meydana konulmuş bir otomatik satış makinesi var. Üstünde 2 euro ya tişört almak ister misiniz yazısı var makinenin içinde paketlerde tişörtler var. Makinenin üstünde dokunmatik bir ekran var. Bireyler oradan bedenlerini seçiyor ve bir anda ekranda görsel destekli gerilla bir çalışma geliyor. Daha fazla anlatmak istemiyorum. Bence hemen videosunu izleyelim :)








Başlangıçta 150 kişiden %90'ı ucuz tişört almak istiyor, ekranda ki görüntülerden sonra satın alma kararı değişiyor. Kullandıkları slogan "WHO MADE MY CLOTHES?" benim kıyafetimi kim yaptı? aslında düşününce konuyla ve uygulamayla birebir örtüştüdüğünü ve çok vurucu bir mesaj verdiğini söyleyebiliriz. Her zaman ingilizce slogan bulmak daha kolayıma gelmiştir ve çok ilgimi çekmiştir. Bu çalışmada onlardan biri. Kampanyanın bütünü güzel ve akılda kalıcı bir mesaj veriyor. Ve unutmadan bu makine Unit9 şirketinin "Moda devrimi" ne özel tasarladığı bir makineymiş.
Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, hayatınıza bir artı kattıysam ne mutlu bana. Sağlıcakla kalıın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder